Wednesday, August 24, 2011

Gambar aku dikala kecik dulu..

Tengah - tengah kemas rumah pasal nak dekat raya, aku terjumpa gambar aku masa kecik - kecik dulu. Walaupun aku bukanlah budak dalam kategori  "eii cumelnyer budak nie macam nak picit lorh pp diey..", "comeyynyee bby niew.. ala bucuk2" Papepon, aku nak abadikan gambar masa aku kecik kat blog nie, andai aku tak ada nanti, bolehlah anak bini aku tengok betapa comotnye aku masa kecik.. hehe...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

p/s : aku pakai baju warna merah.. amacam comot tak aku?? heheh.. sorry kalau lambat loading, gambar berat sangat. heheh.. kalau korang nak anak muka macam aku, meh kawen ngan aku.. hahah...


10 comments:

Ayeem Jemain said...

hahaha masih ade rupe kau

Shahbri said...

cehhh.. papepon comot tak.. hahah demm

Robot | Sakti said...

hensem jugak lah.

haha

Miss NHH said...

Ya ALLAH , comey gila ! hehe . by the way , ayat yg last tu kte nak bole ? miahaha :D .

Miss NHH said...

Ya ALLAH ! comey gila , hehe . By the way , ayat yg last tu kan .. kte nak bole ? miahaha :D .

Mohammed Faizal said...

lame hilang bro...dah raye ke?

iMah said...

gamba da besar xde..
jadi x pat banding kan dulu ngan skang..

Nafisah Ruslan said...

comel omel :)

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

:D putih melepak .alahai

maizatul. said...

"eii cumelnyer budak nie macam nak picit lorh pp diey..", "comeyynyee bby niew.. ala bucuk2". ceihh