Saturday, March 17, 2012

Aktiviti Paranormal #2


Asalamualaikum..

Lamanya tak hupdate blog nie.. Bizi gile aku sekarang dengan study nie.. Maaf ye.. Almaklumlah aku pun bukan ada laptop nak tulis entry baru.. Idea ada cuma tak ada masa je.. Umpama student nak mengejar pointer tinggi gamaknya.. So kite nak mula dari mana ye..?? Banyak gua nak story dengan lu orang nie. Tak pe,kita mula satu persatu dulu wokeyh..!!

Dekat tempat belajar aku sekarang ni, aku masih lagi aktif buat aktiviti sihat aku yakni aktiviti pranormal. So korang yang tak bace lagi entry aku pasal nie boleh lah tengok kat sini .aktiviti paranormal.. Kat sana aku buat satu team aku sendiri... Ada 5 orang semuanya pengasas die..


So lokasi kali nie, flat kosong yang lama ditinggalkan. Flat tue betul betul belakang GMI yakni kat tempat belajar aku. Dok usha dari jauh memnag seram. Dengar cerita flat tue tempat hostel pelajar.Ape nama tempat belajar tue, HAaaa.. Sibertel.. Pastu tempat belajar tue da bankrap, so dibiarkan je hampir sepuluh tahun gamaknya..

pintu pagar flat berkunci..












Banyak sebenarnya gambar tapi aku just nak letak gamabar nie jer takot berat pulak loading nanti.. Nanti aku buat entry paranormal dekat rumah warisan UKM pulak ye.. Memang seram.. Yang Flat nie, hari tue aku try masuk kali kedua pasal ada gambar yang kami tak tau gambar ape, so nak kan kepastian,kami masuk balik, tapi malam tue memang aku rasa lain macam, tak macam first time masuk, aku cakap kat member aku suruh blah dari situ..




2 comments:

cik ziqa said...

datang dr blog Ayeem.

mesti tade keje kan nk dtg tpt2 cmni. nak try meh jemput dtg JB. masuk villa nabila

:)

Clumsy Boy said...

berani betul eh korang.. haha