Monday, March 11, 2013

Gmi punya bilik macam mana??


 Assalamualaikum...

hmm tarik nafas panjang dulu sebelum wa memulakan bicara.. wakakak...

hari ni wa nak cerita pasal bilik yang wa duduk kat German Malaysian Institut.. yakni tempat wa belajar sekarang..

lu orang leh tengok bilik wa yang tak berapa nak bilik sangat... Kat GMI diorang da siap rumah,mean bilik setiap sorang.. 1 umah ada bilik air masing2..


nie ha bilik air sama dengan bilik mandi wa.. kat cermin tue wa selalu termenung sambil tunggu turn nak mandi. amacam bersih kan sinki wa. Mention pada gadis2 di luar sana menunjukan wa rajin mengemas.. wakakaka..



Nie bilik wa.. lu orang tengok kat tilam wa tak ada cadar kan.. mean wa tak
suka mengemas di pagi hari pasal cadar wa akan tercabut dari tilam.. waakak...

Wa pasang langsir tapi bilik tetap akan rasa panas bile time petang pasal kena cahaya matahari.. Nampak kan batal busuk wa yang panjang tue. tue milik wa sorang je.. Sem 1 ngan sem 2 wa tido2 ayam je kat GMI pasal tak ada bantal busuk, sekarang da ada..kira tido lena la...



Lu orang nampak kan gitar wa kan.. Disamping wa amik course Network security, wa ada wat part time jadi pemuzik jalanan,kadang kala cipta lagu. wa punya idola gitariss Joe Wings.. Dia memang superb. Eh,ehh apa wa melalut nie..


And last sekali laptop kesayangan wa.. Lenove nama manja die.. wakakaka... lu nampak kan game ape wa main...Call Of Duty... Wa memang ada mision untuk musnahkan anasir jahat dalam game... sape nak jaga keamanaan dunia kalau bukan wa... nak harap adik wa,kecik ag... wakakaka...




5 comments:

Anonymous said...

Aslmkm...timakasih tumpang baca blog bro ni. Network security ni subject yg strong ape dia. Yg susah la senang ckp..
Aku nak ambik untuk julai intake ni. Berapa fees tuk bilik ni? Yuran pengajian tunggu lulus loan mara baru byr ke?
Harap dpt kongsi maklumat bro...

Shahbri said...

yuran 4k rasanye.. x tau la da naik ke blom.. mmg agak susah tapi market kerja mmg tinggi.. yuran sewa bilik gmi dalam 180 tapi sampai sem 3 dah kene cari umah sewa... tapi bnyak umah sewa kat area gmi ni.. loan mara dah lulus baru bayar yuran...

syazwan jet said...

X dapt ke lau nk dduk ostel 6 sem ?

Anonymous said...

ADAKAH BUKU DAN BAHAN PENGAJIAN KENA BELI SENDIRI??

Shahbri said...

sem 4 sampai sem 6 aku da duduk luar..

yes.. buku dgn bahan semua kene beli sendiri.. but jgn risau.. ada loan mara.. sem 1 korg kene susah sikit.. psal elaun hujung sem baru dpt.. die bg sedepuk.. dalam 4k..