Monday, April 29, 2013

Antara Aku,Sahabat dan Camera

Asalamualaikum..

Lama tak hupdate da.. rasa malas nak hupdate.. wakakak.. ermm hari tue,hari pe ek aku pegi Perak,kat area ipoh. Member aku kawin..


Untuk pengetahuan korang,member aku nie time aku kenal kat IKM.. mana2 yang tak tau lagi pasal kisah aku belajar kat IKM nie korang boleh rujkuk kat entry aku yang lepas2..

Serius aku memang rindu giler kat member2 bilik lama aku.. Tup2 member aku call aku jemput datang kenduri kawin die..

Bila dah jumpa,memang masing2 gila lah.. Aku memang tak tahan gelak kalau lepak dengan member aku sorang nie.. Aku baru kenal erti sebuah persahabatan..

Kawan dengan sahabat memang jauh bezanya.. Jauh sangat2... Sahabat kalau nak pinjam sesuatu, kadang die bagi pinjam tanpa banyak soal..tapi kawan.. ko rasa macam kena hina je..

Aku dah merasa dah kawan tu macam mana.. So memang terbuku lagi dalam hati ni... tapi diamkan jelah pasal ko meminjam ye tak??

2 comments:

Adha said...

owhh begitu kisahnye..

Mohamad Ridzuan Abdul Majid said...

tlg add dalam geng kuku.. ahaha.. trimas