Friday, July 8, 2011

Seksi Ke Seksa

Seksi?? Perkataan itu aku rasa lebih sinonim pada perempuan. Memang sudah lumrah alam yang perempuan yang dah tahu apa erti nafsu nak berpakaian seksi lagi menjolok mata. Sebab nak perhatian orang ramai, sebab apa nak perhatian, ha itu yang kita tak tahu tu...

Kita pula sebagai lelaki pantang nampak perempuan lawa sikit, lagi lagi yang seksi tu, jalan depan kita, tenung macam tak pernah nampak orang. Itu kalau korang dengan aweks korang buat macam tue, mesti dah kena karate jurus 18 dah.. Tapi tipulah kalau korang tak toleh bila nampak perempuan seksi, betul tak.?? Betul kan.. Serius betul..!!

Nak seksi pun agak agaklah, nie kalau baju jenis pakai baju saiz adik aku umur 3 tahun padahal umur ko dah 19 tahun, tak ke kecik baju yang ko pakai tue sampai nampak saiz lurah lurah dendam, kalau mantap tak ape jugak..!! Pastu seluar ketat gila kat bontot tue, kadang-kadang kalau tunduk nampak alur-alur tut tut.. ish ish... Dem sit..!! Itu kalau nak berak pakai seluar ketat macam tue mau tercirit dalam seluar..

Yang lagi satu aku tengok, perempuan dah kawin dekat rumah tak nak pulak seksi seksi depan suami. Kalau boleh pakai baju kelawar 1 minggu tanpa basuh sambil bulu ketiak terjuntai juntai depan suami. Ini tak, kalau suami ajak pergi pasar je, die punya pakaian, Ya Allah, macam model nak buat cat walk tue, Puihhh..!! Depan suamilah kita nak seksi seksi ke, tanpa seurat benang ke, pasal benda halal...

Perempuan pakai seksi nie akan lebih terdedah kepada jenayah rogol.. Kadang kadang aku terpikir kalau nak salahkan perogol tue pon tak boleh seratus peratus, sape suruh ko pakai seksi seksi ha..!!! Pastu nagis nagis keluar kat paper muka depan nak pembelaan. Klau aku boleh bagi fly kick kan best kat perempuan tue.. Padan muka....


p/s : Moralnya seksa kita Di Sana Kalau kita seksi Di DUNIA..

4 comments:

salwaismail said...

tak semua lah. first time singgah sini. :)
nak tanya boleh? er, macam mana nak jadi blogger sejati? macam pelik je soalan kan?. hahaha :P

Shahbri said...

blogger sejati??? tak pernah orang tanye mcm tue.. heheh

Ayeem Jemain said...

entah. cuba pakai cam kak limah. takde sape nk rogol

Shahbri said...

pakai macam dr kot.. hahha..